Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
УПРАВЛІННЯ СМІЛЯНСЬКОГО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ НЕ ПРИПИНЯЄ ПРОВОДИТИ ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ
17 квітня 2018 року провідний спеціаліст Смілянського відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Людмила Квас з метою забезпечення якісного і ефективного обслуговування громадян та проведення прямого діалогу з громадянами найвіддаленіших куточків Смілянського району, був проведений виїзний прийом в агентському пункті з громадянами, які проживають на території Макіївської сільської ради.

 Присутніх на зустрічі цікавили нововведення в пенсійному законодавстві, основні питання були пов’язані з перерахунком пенсії працюючим пенсіонерам з 1 квітня поточного року. Людмила Квас повідомила, що органи Пенсійного фонду щороку з 1 квітня без додаткового звернення громадян здійснюватимуть перерахунок пенсії тим особам, які на 1 березня року, в якому здійснюється перерахунок, набули на нього право. При цьому обираються найбільш вигідні умови перерахунку: лише з урахуванням страхового стажу або з урахуванням страхового стажу і заробітку. У разі якщо особа після призначення (перерахунку) пенсії відпрацювала менш як 24 місяці, перерахунок пенсії проводиться не раніше, ніж через два роки після призначення з урахуванням відпрацьованого страхового стажу та заробітної плати, з якої призначено пенсію. Обчислення страхового стажу, який дає право на перерахунок пенсії, здійснюється не раніше дня, що настає за днем, по який обчислено страховий стаж під час призначення (попереднього перерахунку) пенсії.

В ході розмови було наголошено на перевагах офіційного працевлаштування і небезпеці отримання «тіньової» заробітної плати, а також можливості зареєструватися на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Прес-служба Смілянського управління ПФУ

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]