Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
В ОБЛАСТІ ПОЧАЛИ ПРОВОДИТИ ПРОФІЛАКТИЧНІ ЗАХОДИ ПІД УМОВНОЮ НАЗВОЮ «МАК»

Дня виявлення та знищення незаконних посівів снодійного маку та конопель, перекриття каналів наркотичних засобів до споживачів, виявлення та притягнення до кримінальної відповідальності причетних осіб, з 1 червня до 23 вересня на території Черкащини та України вцілому проводять оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Мак». Про це інформують у поліції Черкаської області

За незаконні дії, пов’язані з посівом і вирощуванням нарковмісних рослин за чинним законодавством, передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність, інформують у поліції Черкаської області.

За незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель порушникам може загрожувати штраф з конфіскаціє. вирощеного, у гіршому випадку – арешт, обмеження або навіть позбавлення волі від 3 до 7 років.

Правоохоронці Черкащини закликають громадян до співпраці у боротьбі з незаконними посівами нарковмісних рослин та, якщо вам відомо про місця, де знаходяться незаконні посіви рослин маку чи конопель, повідомляти цю інформацію в управління протидії наркозлочинності або в поліцію за телефоном 102.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]