Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
В ОДА ВИВЧАЮТЬ МОЖЛИВОСТІ ПЕРЕДАЧІ НА БАЛАНС ОБЛАСТІ «НІЧИЙНОЇ» ДІЛЯНКИ СМІЛЯНСЬКОЇ ТРАСИ

Механізми передачі ділянки траси Н-16 Черкаси-Сміла, яка нині має статус нічийної, на баланс області розглядають в облдержадміністрації. На цьому наголосив заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв під час засідання з профільними структурами після сьогоднішньої зустрічі з мотоциклістами.
– У нас є обмаль часу на те, щоб розробити механізм передачі на баланс ОДА цієї частини дороги, – наголосив заступник. – Ми неодноразово упродовж двох років зверталися до міста з пропозицією, аби саме воно стало балансоутримувачем цієї ділянки дороги. Маємо відповідні протоколи цих засідань. Втім допоки жодної відповіді не отримали. У пріоритеті – аби саме ОДА стала балансоутримувачем цієї ділянки. Адже не маємо стояти осторонь цієї проблеми. Нині у нас найбільше гине людей саме на автошляхах, тому треба бути обережними й дотримуватися правил дорожнього руху, зважати на якість деяких наших автошляхів.

 

2019 08 16 naradaODA1


Нагадаєм, Костянтин Омаргалієв зустрівся з мотоциклістами та пообіцяв до п’ятниці вирішити питання з визначенням балансоутримувачем невеликої ділянки дороги на трасі Черкаси – Сміла, де минулого тижня сталася ДТП за участі подружжя байкерів. Чоловік, унаслідок транспортної пригоди, загинув, його дружина в тяжкому стані перебуває в лікарні.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]