Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
В Смілянську центральну районну лікарню придбано апарат для дихальної терапії
Нещодавно, за сприяння районної державної адміністрації, дякуючи наполегливості головного лікаря Смілянської центральної районної лікарні ім Софії Бобринської З.Зирянової та підтримці депутатів районної ради та за рахунок коштів районного бюджету в лікувальний заклад придбано апарат для дихальної терапії системи SLE1000CPAP фірми SLE Limited, Великобританія. Ця фірма є світовим лідером у виробництві медичного обладнання, в тому числі для дітей, а дихальний апарат є одним із найкращих у своєму класі. 

 Як зазначає лікар-неонатолог центральної районної лікарні ім Софії Бобринської Л.Снігова: «Респіраторна патологія сьогодні залишається серйозною проблемою, так як дихальні розлади та стани гіпоксії — недостатку кисню, стоять на першому місці серед причин смертності та інвалідності недоношених новонароджених дітей. Тепер ми можемо вплинути на ці показники завдяки отриманню нового апарату для підтримки дихання недоношених та хворих новонароджених з проявами гіпоксії.

 CPAP-терапія являється бережливою альтернативою штучної вентиляції легень, яка дозволяє не травматично, але достатньо ефективно попередити спадіння альвеол (дихальних мішечків, через які проходить газообмін), створює оптимальні умови для дозрівання легень».

Впевнені, що придбане обладнання рятуватиме життя найменшим пацієнтам, сприятиме правильному лікуванню і дозволить надавати допомогу вчасно, якісно і ефективно.

То ж будьте всі дужі та здорові і будете щасливі та радісні!

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]