Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВИ ФОРМУЄТЕ ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ КРАЇНИ, - БОРИС ЛЕБЕДЦОВ ОСВІТЯНАМ ОБЛАСТІ

Педагогів Черкащини вітали вчора з професійним святом. Напередодні Дня працівників освіти в обласній філармонії зібрались фахівці освітньої галузі з усієї області. Їх відзначали нагородами й преміями, дипломами й подяками Міністерства освіти і науки України, Черкаської ОДА та обласної ради.

Перший заступник очільника області Борис Лебедцов від імені обласного керівництва привітав освітян, побажавши творчих злетів, професійного зростання й наснаги в процесі становлення Нової української школи.

 Саме ви своєю працею формуєте щасливе майбутнє України, її економічне процвітання й духовне відродження, – звернувся до присутніх у залі Борис Борисович. – І ми пишаємося тим, що в системі освіти області працюють такі творчі й талановиті педагоги. Як результат, освіта Черкащини на сьогодні є справді конкурентоспроможною в Україні. Тож, щира вдячність вам, зокрема й ветеранам освітньої галузі, а також молодим педагогам, які нещодавно пов’язали своє життя зі школою, – за наполегливість, професіоналізм і самовідданість.

Привітали освітян та вручили нагороди також директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський, голова постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту Черкаської обласної ради Володимир Доманський, очільниця обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Ольга Жалдак.

Зауважимо, нині в закладах освіти області працює понад 24 тисячі педагогічних та науково-педагогічних працівників. Значна кількість педагогів шкіл мають вищу й першу категорії, педагогічне звання. У закладах вищої освіти Черкащини науково-педагогічну діяльність здійснюють понад 280 докторів наук та близько півтори тисячі кандидатів наук.

Між тим, понад 150 педагогів нагороджені державними нагородами – за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну педагогічну діяльність. Із 2007 року педагогам області щорічно присуджують премії імені Олександра Антоновича Захаренка. Загалом таку премію отримали вже 131 педагог.

Прес-служба ОДА

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]