Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВІДБУЛАСЯ 90-а СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ
31 січня під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулася чергова 90-а сесія міської ради, у роботі якої взяли участь 20 депутатів. На порядок денний сесії було винесено 62 питання, з них – 51 земельне питання.

 Перед початком сесії виступив публіцист Василь Василик, який започаткував друкований цикл книжок «Посміхнися, воїне». Він презентував перший випуск збірника, надрукованого у Кам’янець-Подільському. У першому збірнику під назвою «200 іронічних поглядів на братів росіян» надруковані вірші та біля двох десятків шаржів на Путіна.

Від імені жителів будинку № 43 по вул. Репіна звернулася мешканка будинку, в якому із 108 квартир 31 квартира (переважно власниками квартир є пенсіонери) залишилася на централізованому опаленні. У даному будинку виникло питання щодо обслуговування лічильника тепла та розміру тарифів. З даного питання дано відповідне доручення заступнику міського голови Олександру Риджаничу.

На початку сесії депутат В’ячеслав Перемей (не зареєструвався на сесії) звернувся до головуючого щодо роз’яснення законності перебування на посадах заступників міського голови.

Секретар ради Віктор Федоренко представив нового депутата Тетяну Павленко, яка зайшла по списку об’єднання «УКРОП» після складання депутатських повноважень Вікторією Скубко.

Депутати міської ради затвердили внесення змін до рішень міської ради щодо місцевих податків та зборів, Статуту територіальної громади міста, програми забезпечення учасників АТО та їх сімей житлом. Начальник управління праці та соціального захисту населення Микола Прокоф’єв надав роз’яснення щодо програми організації перевезень пільгових категорій населення на автобусних маршрутах загального користування, введення додаткових пільгових рейсів на маршруті № 30.

Дискусія виникла при обговоренні питання щодо приватизації нежитлової будівлі по вул. першодрукаря Івана Федорова, але дане рішення так і не було прийнято. Депутати розглянули питання щодо внесення змін до складу виконавчого комітету, але не дійшовши згоди, перенесли розгляд даного питання на наступну сесію.

При розгляді проектів земельних рішень депутати більш детально зупинилися на проекті щодо затвердження детального плану території навколо Яхневої греблі з метою розміщення міні гідроелектростанції. З роз’ясненнями з даного питання виступив Олег Черненко, депутати Володимир Примак та Антон Кривко, але дане проект підтримало вісімнадцять депутатів, що недостатньо для прийняття рішення. Депутати прийняли відповідні рішення із земельних питань, тридцять дев’ять з яких стосувалися індивідуальних землеволодінь, інформують у міській раді.

 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]