Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Відбулася нарада з питань запобігання втрати врожаю
9 вересня 2017 року голова районної державної адміністрації О. Беззубий провів термінову нараду з питань запобігання втрати врожаю в адміністративних межах Носачівської сільської ради Смілянського району.

 В нараді взяли участь заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники Головного територіального управління юстиції в Черкаській області, Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області, правоохоронні органи та інші.

 В ході заходу голова райдержадміністрації О. Беззубий окреслив ситуацію що склалась з приводу збору урожаю на одній із земельних ділянок державної власності сільськогосподарського призначення в адміністративних межах Носачівської сільської ради, звернувши увагу на неприпустимості силового розв'язання конфлікту, на необхідність вирішення проблем виключно в рамках законодавства України, з дотриманням прав усіх зацікавлених учасників цього процесу, на нагальну потребу збору урожаю і забезпечення його належного зберігання на будь-якому хлібоприймальному підприємстві.

 За підсумками наради дано відповідні доручення, зокрема, рекомендовано сторонам спору утриматись від активних дій щодо використання земельних ділянок та недопущення фізичного протистояння з приводу землекористування спірними земельними ділянками до вирішення спору по суті судовими інстанціями та не допускати пошкодження урожаю. Доручено Носачівському сільському голові, сільським головам суміжних сільських рад, представникам сторін спору, персонально ФОП Тихенку А.І., персонально керівництву ТОВ «Ековерс», представникам громадських організацій поінформувати сільське населення, працівників сільськогосподарських товаровиробників, членів громадських організацій про персональну відповідальність за порушення громадського правопорядку, участь у протиправних заходах, порушенні законних прав та інтересів фізичних і юридичних осіб.



 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]