Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Відбулася нарада з сільськими головами району
7 листопада 2018 року, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олексія Пєчнікова за участю заступника голови райдержадміністрації Сергія Глізнецова, заступника голови районної ради Василя Латенка, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, заступника директора із загальних питань ДТ «Служба автомобільних доріг місцевого значення в Черкаській області» Володимира Шимановського, відбулась нарада з сільськими головами та керівниками сільськогосподарських підприємств усіх форм власності району.

 У ході наради учасники ознайомилися зі станом підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу, соціальної сфери, потенційно-небезпечних об’єктів та спеціалізованих служб цивільної оборони до роботи в осінньо-зимовий період, заслухали доповіді сільських голів та обговорили ряд питань.

Особливу увагу було приділено питанню своєчасної розчистки автодоріг від снігу, ефективного застосування сипучих матеріалів, безперервного і безперешкодного пропуску техніки по автодорогах та забезпечення постійного автодорожнього сполучення з населеними пунктами району. Олексій Пєчніков зауважив, що питання підготовки об’єктів соціально – культурної сфери та житлово – комунального господарства до роботи в осінньо–зимовий період потребує посиленого контролю.

Під час наради розглянуті й інші питання, зокрема щодо стану забезпечення пожежної безпеки в районі та про осінній призов на строкову військову службу 2018 року.

З розглянутих питань, з урахуванням всіх зауважень та пропозицій прийнято відповідні рішення.

На завершення перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Пєчніков подякував присутнім за конструктивний діалог та висловив сподівання, що сьогоднішня зустріч принесе вагомі результати з питань, що розглядались.


 Смілянська районна державна адміністрація

 

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]