Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА 84-а СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ
13 грудня під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулася позачергова 84-а сесія міської ради, в роботі якої взяли участь 20 депутатів. На порядок денний сесії було винесено 4 питання.

 На початку сесії голова Смілянської територіальної комісії Олег Соколенко озвучив рішення комісії щодо задоволення заяви від депутата Вікторії Скубко про дострокове припинення своїх повноважень (у зв’язку із зміною місця проживання) та набуття повноважень депутата Смілянської міської ради від політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Павленко Тетяною Миколаївною.

За пропозицією депутатів було знято з порядку денного питання щодо затвердження керуючого справами у зв’язку з малою кількістю депутатів та надання можливості всім депутатам міської ради взяти участь в обговоренні кандидатури.

Депутат Володимир Примак у виступі підняв питання щодо апеляційної скарги на рішення Смілянського міськрайонного суду від 30.08.2018 з поновлення на посаді секретаря міської ради Віктора Федоренка. У зв’язку із закінченням терміну доручення Володимиру Молодчину як представника міської ради по скарзі в суді, депутат запропонував внести до порядку денного дане питання та визначитися депутатам у питанні підтримки чи непідтримки апеляційної скарги.

Перед розглядом питання щодо внесення змін до мережі закладів охорони здоров’я міста Сміли на 2018 рік виступила начальник СМСЧ – 14 Наталія Колобовнікова, начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко. Депутати підтримали включення даного закладу до міської мережі.

Депутати внесли зміни до міського бюджету на 2018 рік, прийняли рішення щодо продажу земельної ділянки під адміністративним корпусом, приймальним пунктом та торговим центром на вул. Героїв Холодноярців, 57а. На завершення сесії депутатами не було прийнято рішення щодо підтримки апеляційної скарги адвоката Володимира Молодчина на рішення Смілянського міськрайонного суду від 30.08.2018 щодо поновлення на посаді секретаря міської ради Віктора Федоренка.

На цьому роботу позачергової сесії міської ради було завершено.

Офіційний сайт Смілянської міської ради

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]