Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Відбулася сесія районної ради
16 липня відбулась позачергова тридцять дев’ята сесія Смілянської районної ради сьомого скликання. До порядку денного було внесено 2 питання: про зміни до районного бюджету на 2018 рік та про звільнення директора районної ДЮСШ «Старт».

  Сесію вів голова районної ради Володимир Грошев, у її роботі взяв участь народний депутат України Сергій Рудик, перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Пєчніков.

 Перед розглядом питань порядку денного депутати надали слово Сергію Рудику. Парламентар інформував про хід домовленостей та прийнятих відповідними установами рішень щодо ремонту дороги Сміла-Кам’янка, що пролягає територіями Великояблунівської та Березняківської сільських рад.

Рішення щодо фінансування дороги прийняті, найближчим часом буде проведено тендер на виконання робіт і, на думку народного депутата, у вересні підрядник зможе розпочати ремонт. Депутат наголосив на тому, що для запуску будь-яких проектів з соціально-економічного розвитку територій необхідні вчасні рішення місцевих органів самоврядування щодо співфінансування проектів та виготовлення техдокументацій.

Голова районної ради подякував народному депутату за його зусилля, направлені на розвиток Смілянщини, та привів, як приклад, позитивні результати конструктивної співпраці з ремонту та забезпечення центральної районної лікарні ім.Софії Бобринської.

Депутатами одноголосно внесено зміни до районного бюджету за рахунок міжбюджетних трансфертів з: державного бюджету; бюджету об’єднаної територіальної громади та сільських бюджетів на забезпечення надання послуг у галузях освіти і охорони здоров’я. Розподілено додатковий фінансовий ресурс за рахунок перевиконання доходної частини районного бюджету за І півріччя 2018 року. За одного голосу «утримався» звільнено директора районної дитячої юнацької спортивної школи «Старт».
 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]