Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВІДБУЛИСЯ ТАКТИКО - СПЕЦІАЛЬНІ НАВЧАННЯ З ЛІКВІДАЦІЇ УМОВНОЇ ПОЖЕЖІ В СМІЛЯНСЬКІЙ МІСЬКІЙ ЛІКАРНІ ІМ. СЕМАШКА
31 серпня на території парку міської лікарні відбулися тактико-спеціальні навчання на тему: «Дії сил і засобів Смілянського гарнізону цивільного захисту під час виникнення пожежі в підвальному приміщенні лікарні.

 Згідно тактичного задуму, внаслідок короткого замикання електромережі в підвальному приміщенні лікарні виникла пожежа та сильне задимлення із загрозою подальшого розповсюдження вогню на верхні поверха. До місця події прибувають працівники бойового розрахунку штатного пожежного підрозділу, проводять розвідку місця пожежі та гасіння. Після отримання сигналу про надзвичайну подію, вогнеборці Смілянської пожежно-рятувальної частини виїжджають до місця виникнення умовної пожежі.

 Загалом, у тренуваннях взяли участь 5 чоловік особового складу 12 ДПРЧ ДСНС України та 2 одиниць спеціальної та пожежної техніки. «Сьогодні, ми вкотре переконалися, що особовий склад 12-Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області готові до виконання поставлених завдань. Подібні тренування необхідно проводити частіше. Тісна взаємодія служб, оперативне реагування дозволяє в найкоротший час ліквідувати надзвичайну ситуацію та вчасно надати допомогу постраждалим», - наголосив начальник Смілянського районного відділу управління ДСНС України у Черкаській області Юрій Заєць.


Автор: Ірина Лисенко

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]