Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
10 травня у сесійній залі відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено питання щодо якості надання послуг з водопостачання населенню міста КП "Водгео".

 У доповіді директор комунального підприємства Олександр Коваленко зазначив, що на даний час з 21-ї свердловини працює 16, при потребі 9,5-10 тис. куб. метрів добовий приход складає 7,6 тис. куб. метрів, рівень води у пожежних резервуарах значно нижче від необхідної потреби. Директор зазначив також, що втрати води складають біля 42%, з них - технологічні біля 21%, комерційні (незаконні врізки, крадіжки води) - до 20%. Також було проінформовано присутніх про вихід із ладу на минулому тижні двох агрегатів, незадовільний стан труби на підйомі у районі РПЗ: при діаметрі 200 мм внаслідок замулення фактичний діаметр труби - 75 мм. Олександр Коваленко зазначив, що у планах КП "ВодГео" відновлення недіючих артезіанських свердловин, закуплено вже два агрегати (будуть встановлені 11 травня) та придбання ще чотирьох агрегатів на наступному тижні.

 В обговорення питання взяли участь депутати міської ради, голови ОСББ, представники громадськості.

З пристутніх на засіданні 15-ти членів виконкому 12 проголосували "за" щодо рекомендації міському голові розірвати контракт з директором КП "ВодГео" та провести відкритий конкурс на посаду керівника підприємства.


 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]