Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
3 грудня під головуванням секретаря міської ради Костянтина Синьогуба відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли 9 членів виконкому. На порядок денний було винесено три питання.

 Перед початком засідання з членами виконкому поспілкувався народний депутат України Сергій Рудик, який озвучив інформацію щодо поданих до Державного фонду регіонального розвитку на 2019 рік нових семи проектів, прокоментував ситуацію щодо виконання робіт за рахунок державної субвенції у 2018 році.

 Члени виконкому розглянули та погодили Інвестиційну програму КП "Смілакомунтеплоенерго" на 2018-2019 роки, яка передбачає можливість по завершенню опалювального сезону капітально замінити теплові мережі на суму близько 3,1 млн. грн, заміну лічильників обліку тепла на п`яти котельнях, об`єднання котелень №№ 1, 4 з консервацією останньої. В обговоренні програми взяла участь голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності Ольга Нікітченко. Секретар ради озвучив питання відмови НАК "Нафтогаз" підписувати договора на постачання газу, але міською владою вже подані позовні заяви до суду щодо неправомірності відмови підписання договорів. Також були озвучені плани щодо розширення сфери подачі тепла ТОВ "Смілаенергопромтранс" у мікрорайон радіозаводу, що дасть можливість у майбутньому зменшення тарифу, проведення суттєвої реконструкції фільтрів очистки повітря.

Після дебатів і обговорень члени виконкому затвердили титульний список капітального ремонту житлового фонду на 2018 рік та прийняли рішення про здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку території міста Сміла.


 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]