Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ
12 грудня у малій залі Будинку рад під головуванням Іллі Волинця відбулося засідання Громадської ради. У засіданні взяли участь представники 11-ти громадських організацій з 19-ти у складі ради. На порядок денний були винесені питання щодо заборгованості міста за газ, підписання договорів з перевізниками, зміни у керівництві містом.
 

 Завідувач сектору транспорту та зв’язку управління житлово-комунального господарства Віктор Заточний ознайомив присутніх з нормативними документами стосовно заключення договорів з перевізниками та перебігом подій щодо продовження дії договорів, результатів звернень міської влади до правоохоронних органів при зміни тарифів на перевезення без прийняття рішень виконавчим комітетом.

Члени громадської ради висловили незадоволення якістю надання послуг перевізниками, технічним станом транспорту. Заступник голови громадської ради Анатолій Терещенко підняв питання результативності проведеного моніторингу, самовільного підняття перевізниками плати у автобусах загального користування, порушень договорів перевізниками, невидачі проїзних квитків. Голова ГО «Військово-патріотичного об`єднання ветеранів АТО Черкаської області «Справедливість» Олександр Байда підняв питання відміни руху автобусів по маршруту № 37 та іншим маршрутам, запропонував внесення змін до договорів при їх порушенні перевізниками.

Ілля Волинець передав Віктору Заточному проект договору з перевізниками, запропонований громадською радою, для розгляду виконавчим комітетом. Громадська рада прийняла відповідні рекомендації для виконавчого комітету у питанні надання послуг з пасажирських перевезень, поступового впровадження електронного квитка.

Члени громадської ради також запропонували міській раді звернутися до суду щодо непідписання НАК «Нафтогаз України» договору з КП «Смілакомунтеплоенерго».

Члени громадської ради обговорили питання щодо зміни секретаря міської ради.

Було прийнято рішення щодо проведення позачергового засідання громадської ради з розгляду питання щодо заключення договорів з перевізниками.

Офіційний сайт Смілянської міської ради

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]