Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Відбулося засідання ради регіонального розвитку
08 січня 2019 року, перший заступник голови районної державної адміністрації Олексій Пєчніков, представники органів місцевого самоврядування району, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники організацій і установ району, громадські активісти взяли участь у засіданні районної ради регіонального розвитку.

 Перше, публічне засідання консультативно-дорадчого органу відбулося у приміщенні Смілянської районної державної адміністрації. Відкриваючи засідання перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Пєчніков підкреслив, що у листопаді цього року в Києві відбулося засідання Ради регіонального розвитку за участі керівництва країни, на якому відбулося обговорення глобальних інфраструктурних проектів і планів розвитку України.

 «Президент Петро Порошенко доручив головам обласних та районних державних адміністрацій завдання розробити плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки, обговорити і прийняти їх на рівні громад. Саме тому, сьогодні ми маємо чудову нагоду обговорити перспективні плани розвитку нашого району на найближчі три роки», - зосередив увагу присутніх очільник району.

Для аналізу стартової ситуації з урахуванням специфіки кожної галузі району, кожного його населеного пункту до слова запрошувалися керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, які презентували присутнім основні здобутки та реалізовані ініціативи за 2014-2018 роки та визначили перелік першочергових завдань, що сприятимуть розвитку Смілянського району у 2019-2021 роках.

Окрім того, перший заступник голови райдержадміністрації окреслив важливі стратегічні цілі, які ставить перед собою влада району на 2019-2021 роки. Серед них – енергоефективність комунальних закладів і благоустрій територій, водозабезпечення, ремонт дорожнього покриття, соціальні гарантії та соціальний захист місцевого населення, залучення інвестицій, впровадження перспективних проектів розвитку інфраструктури району, тощо..

 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]