Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
23 травня під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулося засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 15 членів виконкому. На порядок денний було винесено 15 питань.

 Начальник управління архітектури, регулювання забудови та земельних відносин міста Михайло Клименко озвучив проекти рішень щодо призначення адреси житлових будинків та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 08.10.2015 № 465 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у м. Сміла». Останнє питання викликало жваву дискусію щодо вартості послуг на розміщення рекламних носіїв, порівняння вартості послуг з іншими містами області. Свою пропозицію щодо застосування коефіцієнту 0,6 висловили представники ГО «Колегії підприємців» та окремі підприємці, які встановили бігборди на території міста. Станом на травень місяць на території міста законно встановлено 106 бігбордів, біля 50-ти – неофіційно, з власниками яких на даний час ведеться робота щодо вирішення питання у законному руслі. Члени виконкому прийняли відповідні рішення.

На засіданні прийняті рішення щодо надання вивільненої квартири, затверджено склад опікунської ради, прийнято ріщення щодо надання матеріальної допомоги 13-ти смілянам на загальну суму 9 500 грн, утворено та затверджено склад комісії з питань визначення стану земельних насаджень та їх відновної вартості.

Члени виконкому заслухали інформацію управління ЖКГ, керівників теплопостачальних підприємств щодо підсумків роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та про заходи щодо підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років. Станом на кінець травня 2019 року КП «Смілакомунтеплоенерго» має поточну заборгованість від населення біля 5 млн. грн, у підприємств бюджетної сфери – переплата.

Виконавчий комітет створив міський оперативний штаб з питань підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років, затвердив Правила приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення, прийняв рішення щодо організації 28 травня міської толоки для виконання ремонтних робіт по вулиці Соборній.

Завідувач сектору транспорту та зв’язку управління ЖКГ Лариса Ратійова проінформувала членів виконавчого комітету з питання оптимізації автобусних перевезень у місті, надавши аналіз позитивних та негативних тенденцій у даному питанні. Доповідач запропонувала два шляхи виходу з даної ситуації: перший – створення комунального автобусного підприємства із закупкою автобусів, які окупляться не менше ніж за 6 років при тарифі біля 10 грн. – цей варіант не є можливим при даному економічному стану у місті; другий варіант - робота з перевізниками з прийняттям економічно обґрунтованого тарифу: поступова закупівля протягом п’яти років дев’яти автобусів обома перевізниками (ПрАТ «Смілянське АТП 17128» - 6 та ФОП Плюта» - 3) при умові тарифу 7 грн, який буде підніматися з третього року запровадження зазначеного варіанту. Тому запропоновано тарифному відділу управління ЖКГ спільно з перевізниками надати на затвердження виконкому економічно обґрунтований тариф.

Члени виконкому розглянули та прийняли відповідні рішення, підготовлені службою у справах дітей.

За інформацією виконавчого комітету Смілянської міської ради


 

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]