Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ВЕСЛУВАННЯ НА БАЙДАРКАХ І КАНОЄ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ'ЯТІ ЗАГИБЛИХ УЧАСНИКІВ АТО

5 жовтня 2019 року на центральному пляжі міста відбувся Відкритий Чемпіонат Черкаської області з веслування серед юнаків і дівчат на байдарках і каное, присвячений пам’яті патріотів України, які загинули в зоні АТО. У Чемпіонаті взяли участь команди м. Сміли і м. Черкас. Перед початком змагань присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у зоні проведення антитерористичної операції та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим героям на центральній площі міста.

Серед почесних гостей змагань були присутні заступник міського голови Кондратенко П.А., начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації Зеленський М.В., заступник начальника, начальник відділу фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, майстер спорту України Уфімцева Т.С., начальник управління освіти, молоді та спорту Незнанова Н.О., президент обласної федерації з веслування на байдарках і каное, суддя національної категорії Лесь С.Г., срібний призер Олімпійських ігор у Сеулі тисяча дев’ятсот вісімдесят восьмого року, дворазовий чемпіон Світу, дванадцятиразовий чемпіон СРСР, почесний громадянин міста Мотузенко О.О., президент дитячо-юнацького спортивного клубу «Локомотив» Зеленецький В.В., голова спілки ветеранів війни в Афганістані Діденко І.В.

Яскраві перегони на водних дистанціях стали справжнім спортивним видовищем. По закінченню змагань нагороди переможцям вручили президент обласної федерації з веслування на байдарках і каное, суддя національної категорії Лесь Сергій Григорович та голова спілки ветеранів війни в Афганістані Діденко Ігор Володимирович.

За підсумками змагань серед переможців і призерів чимало юних вихованців смілянської дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп»: Литвин Дмитро, Діденко Олександр, Васільєв Дмитро, Лютий Максим, Гнатів Іван, Старчак Максим, Малиновський Костянтин, Гончаренко Віктор, Соколов Іван, Бандурко Артем, Савельєва Катерина, Лютий Максим, Завгородній Денис, Синьогуб Владислав, Сокуренко Єгор, Красноштан Єгор, Присяжний Олег, Холодняк Максим, Шураєв Данило, Литвин Данило.

Вітаємо юних переможців! Бажаємо нових спортивних досягнень та перемог!

Свято на воді, незважаючи на мінливість погоди в цей день, усім подарувало незабутні враження, позитивні емоції та чудовий настрій.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]