Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Відновлений мер Цибко провів першу сесію та відмовився від зарплати
Спершу секретар міської ради Костянтин Синьогуб прочитав постанову Верховного Суду України про те, що Олексія Цибка поновлено на посаді. Потім на трибуну вийшов сам мер і подякував всім, хто його підтримував.

Олексій Цибко сказав, що за ці два роки, поки його відсторонили від роботи, він спостерігав за подіями у місті, вчився і робив для себе висновки. Він хотів би закопати сокиру війни, припинити сварки при владі і почати працювати для розвитку Сміли.

Олексій Цибко заявив, що відмовляється від своєї зарплати у сумі більше 200 тис.грн, яку йому мали б компенсувати за ці два роки. Нехай ці гроші підуть на розвиток міста! – заявив він. Мер дав характеристику соціально-економічного стану, у якому зараз опинилось наше місто, продемонструвавши, що добре знає про всі проблеми і буде їх вирішувати.

Одне з перших завдань – ремонт доріг. На думку Олексія Цибка їх у Смілі вже немає тому, що попередня влада брала відкати у підрядників, а підрядники безсовісно економили на сировині, щоб теж нажитись на дорогах. Олексій Цибко сказав, що він буде контролювати ремонти доріг, надаватиме переваги підрядникам, які даватимуть гарантії своєї роботи на 7-10 років.

На сесії Смілянської міської ради був присутній голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець. У своєму виступі він жорстко розкритикував смілянську владу міста і району, сказав, що вже досить лаятися, треба починати працювати, бо Сміла і Смілянщина мають найгірші показники розвитку на Черкащині.

Виступав і голова районної ради Володимир Грошев, який закликав всіх миритись та працювати разом.

Далі депутати перейшли до розгляду порядку денного безпосередньо сесії міської ради. На засідання винесли 91 питання, а також було багато запитів і звернень від громади та міських обранців.

Олексій Цибко запропонував розділити сесію на два пленарні засідання, і поки що не закінчувати. Тому що у порядку денному стоїть кілька питань, у яких він ще не розібрався. Він їх вивчить, все зважить, і тоді продовжить сесію на наступному тижні. Депутати погодились із цією пропозицією. Перше засідання було напруженим, але конструктивним. З’явилась надія, що у нашому місті нарешті все наладиться і ми заживемо спокійно.

Популярні теми

03.05.2024, 09:01
Кіберполіцейські викрили зловмисника, який зберігав матеріали порнографічного характеру за участю дітей
03.05.2024, 09:04
3 000 доларів США за незаконний перетин державного кордону – викрито чергову схему
03.05.2024, 09:32
На Великдень очікуються заморозки та похолодання, – Укргідрометцентр (https://www.meteo.gov.ua/ua/Meteorolohichni-poperedzhennya)
03.05.2024, 09:35
Повідомлено про підозру чоловіку, який вчиняв розпусні дії щодо 13-річної дівчини

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]