Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВИКРАДАЧА МОПЕДА СМІЛЯНСЬКІ ОПЕРАТИВНИКИ ЗАТРИМАЛИ ЗА 15 ХВИЛИН
Чоловік заволодів мопедом жительки Сміли, який вона залишила біля однієї з місцевих шкіл. Зловмисника затримано, відкрито кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України.

 Інформацію про викрадення мопеда марки «Suzuki» до поліції повідомила власник. Жінка розповіла, що приїхали до школи забирати дитину та залишила мопед біля будівлі. Коли поверталася назад, побачили як транспортним засобом заволодів невідомий чоловік. Жінка негайно зателефонувала до поліції, розповіла про пригоду та надала опис викрадача і транспортного засобу.

Отримавши інформацію про незаконне заволодіння поліцейські почали відпрацьовувати наближену до місця вчинення кримінального правопорушення територію. На одній із вулиць, неподалік місця крадіжки вони побачили чоловіка, який їхав на мопеді та співпадав за описом наданим заявницею.

Зловмисника затримали, ним виявився 27-річний житель міста Сміла. Відкрито кримінальне провадження за статтею 289(Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до п'яти років. На даний час його затримано згідно статті 208 КПК України

Сектор комунікації поліції Черкаської області

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]