Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Виступити проти керманича Сміли збираються навіть колишні соратники
У соціальних мережах поширюється інформація про позачергову сесію міської ради, яка запланована на завтра.

«Цього разу депутати від опозиції підготувалися краще, і є дуже велика ймовірність того, що пан Федоренко лишиться своїх посад - спочатку секретаря міської ради, а потім, автоматично і в.о. Міського голови Сміли. Хто буде секретарем - депутати не говорять, є підозра що один, дуже молодий депутат...» – написав у Фейсбуці один смілянин.
Той факт, що на позачерговій сесії депутати збираються «знімати» секретаря міської ради Віктора Федоренка, підтвердив і депутат Володимир Салов. Утім, він визнав, що на звернення 12-ти опозиційних депутатів про проведення позачергової сесії міської ради отримано відмову.
По-перше, пан Федоренко перебуває у відпустці. А по-друге, питання про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради вже виносилося на позачергову сесію, але не набрало потрібної кількості голосів. За словами Віктора Федоренка, згідно з чинним законодавством це питання може знову виноситися лише на чергову сесію міської ради.
Як нам стало відомо від одного з депутатів, цього разу проти керманича Сміли єдиним фронтом виступають опозиційні депутати та частина депутатів із групи «Сміляни», яким не догодив нинішній очільник міста.
Опозиція вимагає вирішити, нарешті, питання з фінансуванням медсанчастини №14, а дехто з колишніх соратників пана Федоренка не вибачив йому активної позиції щодо згортання діяльності ТОВ «Сміла Енергоінвест» у Смілі.
Як далі закрутиться «політична центрифуга» – містяни дізнаються вже найближчим часом. 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]