Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ МІЖНАРОДНОГО ФУТБОЛЬНОГО ТУРНІРУ
Семеро активних хлопців, поміж яких четверо переселенців зі Сходу, попередньо виграли в обласному етапі, потім на всеукраїнському, та зрештою вибороли першість на міжнародному в Польщі.

Готуючись до змагань, хлопці віддавались на повну, розповів тренер команди Максим Гаркавий. Тренувались майже щодня, починаючи з 6-ї ранку, інколи маючи по 2 тренування на добу. Змагання насправді були нелегкими. У цій підгрупі сміляни грали серед 6 команд з Польщею, Німеччиною та Росією. Суперники ж були дуже сильними. Утім ми таки одержали перемогу. А в фінальній грі з поляками вийшли з рахунком 6:0.

Водночас щиру вдячність від обласної влади висловив переможцям перший заступник голови ОДА Віталій Коваль, дякуючи за наполегливість, силу духу та волю до перемоги.

- Ви є гарним прикладом для інших, наголосив Віталій Володимирович, взірцем не лише для команд інтернатів, а й для звичайних спортивних команд. Зокрема в тому, як через самовіддану працю дійти до перемоги, демонструючи при цьому життєрадісну позицію. Насправді не в усьому визначальну роль відіграє екіпіровка та наявність певних спеціальних засобів. Як і в будь-якій справі, вагомим є саме бажання, яке у вас є. І ми пишаємося вами!

Натомість капітан команди Геннадій Мельников, який займається футболом із 5-ти років, каже, що дуже задоволений грою, адже всі члени команди під час змагань відпрацювали на 100 %, враховуючи, що в процесі двоє хлопців одержали травми.

За словами ж директора Департаменту соціального захисту населення ОДА Руслана Чикала, команда на цьому не зупинятиметься, адже перемога на Міжнародному рівні дає змогу розвиватись в подальшому. У цьому обов;язково допомагатиме влада.


Під час зустрічі членам команди та тренерам вручили цінні подарунки.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
24.04.2024, 14:56
За апеляцією прокурора грабіжника, який напав на літнього чоловіка, засуджено до реальної міри покарання
24.04.2024, 14:54
Розмитнення авто в Дії: Парламент проголосував за законопроект у першому читанні
24.04.2024, 14:43
Українців закликали до заощадження електроенергії

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]