Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Водні об’єкти здаватимуть в оренду без договору оренди землі
Законодавчі колізії, які змушують для оренди водних об’єктів укладати замість одного, два договори: на водний об’єкт і на землю, можуть прибрати. Бо це, вважають нардепи, створює невиправдані перешкоди для громадян і юридичних осіб.

 Парламент прийняв у першому читанні законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення порядку передачі в оренду водних об'єктів у комплексі з земельними ділянками» (№3157). Повідомляє "Закон і бізнес".

Ним пропонується передбачити передачу водних об’єктів у користування на умовах оренди за договором оренди водних об’єктів у комплексі із земельною ділянкою. Сьогодні для оренди водних об’єктів укладається два договори: договір оренди водного об’єкта і окремо - оренди землі.

 Крім того, вимоги про продаж на земельних торгах водних об’єктів у комплексі із земельною ділянкою під ними не буде розповсюджуватись на об’єкти, які використовуються для спеціального водокористування, пов’язаного із забором та використанням води для зрошувальних заходів, а також скиданням стічних вод з цих земель.

Також вимога не буде стосуватись надання в оренду земельних ділянок, зайнятих водними об’єктами для рибогосподарських потреб.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]