Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
З ПОЧАТКУ ВВЕДЕННЯ ВОЄННОГО СТАНУ НА БЛОКПОСТАХ ЧЕРКАЩИНИ ВИЯВЛЕНО 10 ДИВЕРСАНТІВ
Від початку введення воєнного стану на Черкащині були облаштовані блокпости. Нині створено та працює 17 блокпостів. Завдяки роботі правоохоронців та військовослужбовців на них виявили 215 правопорушень.

За словами очільника обласного Главку поліції Михайла Куратченка більшість порушень пов’язані з перевезенням та незаконним зберіганням наркотичних засобів.

Також, були зафіксовані факти перевезення зброї без документів та підакцизних товарів. Поліцейськими на блокпостах виявлено 82 водії, які керували транспортом у стані алкогольного сп’яніння. Розшукано 26 транспортних засобів, якими незаконно заволоділи.

“Завдяки роботі на блокпостах виявили 10 підозрілих осіб, які ймовірно причетні до диверсійних груп, ними наразі займається Служба безпеки України”, – каже Михайло Куратченко.

Загалом нарядами груп реагування патрульної поліції області було виявлено 827 фактів керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння. Щодо правопорушників складено адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП та інформацію передано на розгляд робочої групи з питань примусового рішення щодо примусового вилучення автотранспорту.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]