Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

Третього грудня під головуваням заступника міського голови Павла Кондратенка відбулося засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання. Про це інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.

 

Методист методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Надія Щербина і головний спеціаліст відділу молоді та спорту Юлія Бреус повідомили про стан виконання міської Програми з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді міста за 2019 рік. Так тут озвучили проведені протягом року закладами освіти та культури спільні заходи за участю громадських організацій.

Вчитель історії смілянського НВК “Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ст. №13” Світлана Стовпа поділилася досвідом роботи педагогічного колективу в цьому напрямку, продемонструвавши фотослайди з проведених заходів.

Члени координаційної ради заслухали інформацію начальника відділу молоді та спорту Наталії Маслюк щодо плану заходів на 2020 рік, внесли доповнення та пропозиції. На засіданні було вирішено, що до 10 грудня будуть внесені всі пропозиції та план заходів остаточно буде затверджено на наступному засіданні координаційної ради.

Віктор Овчаренко порушив питання зайнятості молоді, організації дозвілля та проблеми відтоку молоді за кордон.

На завершення засідання заступник міського голови Павло Кондратенко та начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Незнанова підбили підсумки.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]