Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ЗАВДЯКИ НЕБАЙДУЖОМУ ЧОЛОВІКУ П’ЯНОГО ВОДІЯ ВІСТОРОНИЛИ ВІД КЕРУВАННЯ

Учора близько 18-ї години до патрульних звернувся небайдужий громадянин. Він повідомив, що водій авто ВАЗ 21013 рухається, ймовірно, напідпитку.

Дізнавшись всі деталі та опис автомобіля патрульні викликали додатковий екіпаж, який надалі займався цією справою. Інспектори швидко рушили на перевірку звернення.

Згодом, автомобіль на який вказував заявник, зупинили. Під час спілкування з водієм патрульні відразу виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Оскільки водій погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою приладу Драгер, інспектори встановили, що він має 2,52 проміле алкоголю у крові, що майже у 13 разів перевищує допустиму норму.

Під час перевірки документів патрульні виявили відсутність поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

Вартові порядку склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності) КУпАП та відсторонили від керування, розповіли у патрульній поліції Черкаської області.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]