Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Жінка – рушійна сила суспільства.
Вже майже півтора століття жінки відстоюють свої права та ведуть боротьбу за рівноправ’я з чоловіками. І навіть сьогодні це не втратило своєї актуальності. Міжнародний жіночий день – це час поміркувати про досягнутий прогрес та нагадати чоловікам про важливість жінки вцілому та для кожного із них особисто. Бо це ті, які дають нам життя, є берегинями роду – з одного боку, та ті , що навчають дітей, лікують і рятують життя, керують компаніями, роблять наукові відкриття, створюють мистецтво та культуру – з іншого. Вони примудряються поєднувати роботу, сім’ю, відпочинок, спорт, саморозвиток, благодійність, волонтерство та ще багато чого, маючи при цьому свої болі та проблеми …
Напередодні 8 Березня фахівці Смілянського міськрайонного центру зайнятості також долучилися до Акції «Роль жінки в суспільстві», приурочену до Міжнародного жіночого дня. Для безробітних жінок  було проведено ряд заходів: засідання клубу для жінок «Успішна жінка», тренінг для жінок та інформаційний семінар «Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес». У заходах взяло участь 37 жінок. Метою таких заходів є підвищення самооцінки жінок, активізація їх зусиль щодо покращення свого майбутнього .
Як зазначила Самарська Ольга – начальниця відділу активної підтримки безробітних – « На таких зустрічах ми розглядаємо різноманітні питання, які стосуються жінок. Через тренінгові вправи вони аналізують та презентують свої вміння, розповідають про свої мрії та намагаються перетворювати мрії на цілі, вибудовуючи шляхи їх реалізації, знайомляться з позитивним досвідом інших учасниць . Такі семінари корисні тим, що наші безробітні навчаються на них знаходити нові ідеї та можливості для побудови чи зміни свого професійного майбутнього» .
Інформацію підготувала І.Дмитренко

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]