Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ЖИТЕЛЯМ БЕРЕЗНЯКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАГАДАЛИ ПРО ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЙ З СІЧНЯ 2020 РОКУ

5 лютого провідний спеціаліст Смілянського відділу обслуговування Пенсійного фонду України громадян Олексій Осадчий провів виїзний прийом громадян в Березняківській ОТГ.

Під час індивідуальних консультацій Олексій Осадчий роз’яснив мешканцям питання перерахунку пенсійних виплат у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму з січня 2020 року.

Також громадяни дізнавалися про можливість дистанційного замовлення різних видів довідок, запису на прийом до посадових осіб Фонду, перегляду складових призначеної перерахованої пенсії за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України.

Для осіб, які за станом здоров’я не мають можливості особисто звернутись до органів Фонду, спеціалісти відділу обслуговування громадян здійснюють виїзні прийоми за місцем проживання таких громадян.

Зокрема, спеціаліст провів виїзний прийом за місцем проживання пенсіонерки Марії Бабенко, 1923 року народження, жительки с. Березняки, яка звернулася в телефонному режимі з проханням прийняти заяву та інші необхідні документи для перерахування пенсії за особливі заслуги перед Україною. Олексій Осадчий допоміг жінці оформити заяву, надав роз’яснення.

Довідково: впродовж 2020 року Смілянський відділ обслуговування громадян проведено 21 виїзний прийом громадян до осіб з обмеженими можливостями.

До складу Березняківської об’єднаної територіальної громади увійшли 2 села Смілянського району – Березняки та Велика Яблунівка. Населення громади налічує 4471 осіб, серед яких 1230 мешканців пенсіонери.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]