Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Сабо: «Шахтар» після зимової перерви не схожий сам на себе
  • 23.04.2021
Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо поділився враженнями від матчу «Шахтаря» і «Динамо», який відбувся минулої суботи.

 Вивіска матчу була дуже привабливою, за участю двох кращих клубів нашої країни - «Динамо» і «Шахтаря». Але від самого матчу, звичайно, я очікував більшого. Думаю, інші фахівці та вболівальники теж. Безкомпромісного футболу не вийшло, гра була слабкою.


Досвідчений Луческу побудував гру так, щоб не лізти на рожен.

«Динамо» влаштовувала і нічия. Тому що сім очок відриву на фініші чемпіонату - це забагато. Сама гра розчарувала. На жаль, «Шахтар» після зимової перерви перестав бути схожим на самого себе. «Шахтар» як ніби повзав по полю, пішки ходив. Це не футбол, треба ризикувати, лізти вперед. За 93 хвилини не було жодного забігання. Коли були Ісмаїлі, Тайсон, вони розривали фланги. Мораес багато голів забивав після таких передач з флангів. Зараз їх немає».


 Згодом, Сабо розповів порталу meta-ratings.com.ua своє ставлення щодо створення європейської Суперліги, в якій будуть зібрані тільки топ-клуби континенту.

«Президент УЄФА Олександр Чеферін попередив про санкції цим клубам, якщо вони створять Суперлігу. Безумовно, це великий удар по європейському футболу. Відбувся розкол, поділ на багатих і бідних. Ми, багаті, граємо, а ви, бідні, постійте в сторонці. Ми живемо в світі з рівними умовами. Це неправильно так ділити світової футбол. Виходить, тим, хто слабший, доведеться варитися у власному соку, без матчів проти грандів. Пропаде ефект, завдяки якому були сенсації, коли клуби слабший обігравали грандів. За це ми і любимо футбол, коли малобюджетні клуби підносять сюрпризи, обігруючи фаворитів. Залишається багато питань.

 Якщо керувати Суперлігою буде президент «Реала» Флорентіно Перес, то може вийти ситуація, як з матчем Швейцарія - Україна в Лізі націй, коли УЄФА прийняв рішення на користь швейцарської збірної після скасування нашого матчу. Точно так же тепер можуть прийматися рішення на користь «Королівського клубу». Судді теж напевно будуть розуміти, «хто замовляє музику». Так що ситуація неоднозначна і поки що малозрозуміла. Зрозуміло, що наших грандів «Динамо» і «Шахтар» туди не покличуть, бо вони не такі багаті, як «Реал» і «Челсі».

Популярні теми

06.03.2023, 08:58
Висаджування цибулі в березні
04.02.2017, 00:34
Як організм подає знаки про майбутні хвороби
20.10.2017, 20:01
8 продуктів, які здатні зіпсувати настрій
09.05.2022, 14:10
В Україні продовжує дорожчати автогаз: які нині ціни пропонують мережі АЗС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]