Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Вчені говорять про небезпеку очищеної води
  • 26.06.2017
Дослідники з Великобританії повідомили про те, що очищення води за допомогою срібла призводить до руйнування ДНК організму.

 Останнім часом все більше людей віддають перевагу очищеній воді, припускаючи, що це набагато корисніше для організму, ніж пити просто воду з-під крана, в якій велика кількість хлорки. Вчені говорять про те, що очищення води, звичайно, важливо для здоров'я людини і потрібно пити фільтровану воду, проте використовувати для цього краще традиційні фільтри, оскільки очищення води за допомогою срібла може привести до руйнування ДНК в організмі. Медики говорять про те, що відразу після початку вживання такої води зміни помітити дуже складно, немає ніякого погіршення стану.

 Даний процес відбувається поступово, тому використовувати воду очищену таким чином не рекомендується. Додамо, що метод очищення води за допомогою срібла дуже популярний в африканських країнах, де існує дефіцит чистої води. Цей метод в даний момент вважається найпростішим, швидким і вигідним. Його використовують в більшості випадків.

 Вчені відзначають, що дуже важливо шукати інші способи очищення води, які можна було б використовувати у великих масштабах, оскільки шкода цього методу для організму людини очевидна. Крім того, цей метод до недавнього часу використовували на суднах далекого плавання, але зараз перейшли на більш сучасні методи очищення води, які не мають такого шкідливого впливу на організм людини і більш безпечні для здоров'я.

 

Популярні теми

02.03.2023, 08:15
Як виростити гарну розсаду огірків.
23.05.2023, 15:30
Найкращі підкормки за копійки
05.04.2023, 13:16
Якщо ґрунт виснажується, які добрива потрібно внести
15.06.2017, 07:41
Чи стануть зуби здоровішими, якщо їх частіше чистити
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]