Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
В Україні офіційно з’явилася професія “Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб”
16.10.2017, 14:54
Міжнародна асоціaція «Козацтва» та Смілянська міська рада зробили смілянам творчий подарунок – вперше у Смілі в День захисника України та на свято Покрови відбувся V Всеукраїнський фестиваль патріотичної та козацької творчості «Богдановими шляхами» імені Миколи Моцика.
16.10.2017, 08:44
13 жовтня на Смілянському електромеханічному заводі відкрили нову їдальню.
16.10.2017, 08:18
Тернівська загальноосвітня школа є опорним навчальним закладом з військово-патріотичного виховання в Черкаській області. Педагогічний колектив на чолі з депутатом районної ради Шулежком А.В. плідно працює над проблемою «Втілення козацької педагогіки в навчально-виховний процес сільської школи з певним корективом на сьогодні і завтра, на сучасне і майбутнє української нації». Тут створено виховну систему «Бути людиною – бути лицарем», запроваджено самоврядування, діє дитяча організація ГАРТ «Терен». Тож не дивно, що День Українського козацтва відзначено змістовно і масштабно.
16.10.2017, 07:53
У комунальному закладі «Смілянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів «Черкаської обласної ради» відбулося урочисте відкриття шкільного етнографічного музею.