Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
23.05.2018, 12:03
22 травня, заплановане засідання постійної комісії з питань освіти, науки, молоді та спорту, культури, охорони здоров`я, материнства, дитинства та соціального захисту, засобів масової інформації не відбулося у зв`язку з відсутністю кворуму: прибуло на засідання троє з шести членів комісії. Але все ж за участю секретаря ради Костянтина Синьогуба відбулася конструктивна розмова головних лікарів медичних закладів міста та депутатів. Головні проблемні питання медичної галузі міста озвучив начальник відділу охорони здоров`я Микола Стуженко та головний лікар міської лікарні Ігор Іщенко.
23.05.2018, 11:38
З 18 по 20 травня в Пущі Водиці відбувся XVIII Всеукраїнський конкурс учнівських робіт "Історія і уроки Голокосту" імені І. Б. Медвинського, до фінальної частини якого було відібрано роботи 41 учасника з 16 областей України.
23.05.2018, 07:52
У Смілянському коледжі харчових технологій Національного університету харчових технологій відповідно до вимог чинного законодавства у сфері цивільного захисту відбулося спеціальне об’єктове тренування з питань цивільного захисту із залученням фахівців Державної служби надзвичайних ситуацій України.