Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
14.09.2018, 07:38
Смілянською місцевою прокуратурою на початку серпня 2018 року із залученням відповідних спеціалістів проведено комплексну перевірку в м. Сміла ізолятора тимчасового тримання № 6 ГУНП в Черкаській області щодо дотримання конституційних прав затриманих, ув’язнених, адмінарештованих, їх матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення.
14.09.2018, 07:28
– Створення сильних територіальних громад на Черкащині – це, передовсім, крок до саморозвитку та економічного зростання населених пунктів області, які входять до складу ОТГ. Робота вже діючих у правовому полі 26 громад-об’єднавців довела, що це дійсно так. Школи, садочки, лікарні, дороги, капітальні ремонти – на це тут мають значний, зокрема й державний, фінансовий ресурс.
14.09.2018, 07:05
Перша смілянська родина отримала «Пакунок маляти». Це одноразова матеріальна допомога родинам від держави, спрямована на те, щоб допомогти у догляді за немовлям з його перших днів життя. Вчора його оформив Олександр Демчук. Чоловік днями втретє став щасливим батьком.
14.09.2018, 06:58
Як же насправді відбувається чергування пожежної бригади? Як швидко автомобіль дістається до потрібного місця? Відповіді на ці та інші питання отримали сьогодні учні 1–А кл. НВК гімназії ім. В.Т. Сенатора (кл. керівник Наталія Чмиренко) під час екскурсії до пожежної частини м. Сміли.