Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Для дітей встановили нову ігрову локацію
13.07.2022, 15:21
У селі Ротмістрівка провели в останню путь загиблого воїна, земляка Сергія Липку.
13.07.2022, 14:48
За версією слідства приватний рієлтор спільно із службовими особами одного з комунальних підприємств Черкаської міської ради організували схему, спрямовану на вимагання й одержання неправомірної вигоди від осіб, які вимушено залишили свої домівки, розташовані в місцях проведення активних бойових дій, за поселення та проживання в гуртожитках комунальної власності. Хоча згідно з рішеннями органів місцевого самоврядування орендна плата за проживання з указаної категорії осіб не стягується, а кошти витрачені ними на оплату комунальних послуг компенсуються державою.
13.07.2022, 09:27
Цього разу автомобіль придбали завдяки приватному підприємцю зі Сміли Віталію Феліксовичу Лисенку. Об‘єднавши зусилля, вдалося допомогти військовослужбовцям, які звернулися до Черкаської районної військової адміністрації з потребою у транспортному засобі, зазначила голова РВА Валерія Бандурко, яка разом з міським головою Сергієм Ананком долучилися до цієї справи.
13.07.2022, 09:23
Сьогодні вранці епіцентром холоду стала Черкаська область, а саме Сміла з мінімальною температурою всього +9º.
13.07.2022, 09:21
З 11 липня у громадських місцях заборонили курити електронні сигарети. Відтепер такі прилади, як і звичайні сигарети та кальяни, курити не можна у ліфтах, на території закладів охорони здоров’я, освітніх закладів, у приміщеннях гуртожитків, на дитмайданчиках.