Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Дівчина загиблого велосипедиста розповіла подробиці жахливої аварії
У понеділок, 17 червня, близько 12-ї години дня на дорозі за напрямком Черкаси-Сміла трапилася ДТП, внаслідок якої загинув велосипедист та ще одна особа отримала травми різного ступеня тяжкості.

 Загиблим велосипедистом виявився вчитель фізкультури черкаської школи № 28 Олексій Гончар, котрий разом зі своєю дівчиною їхали на велосипедах в напрямку Сміли, щоб прогулятися містом.

 Як повідомила у коментарі «Про все» дівчина загиблого Анна Дядюра, котра разом з ним потрапила того дня в цю трагічну аварію, вони вранці виїхали велосипедами з Черкас, хотіли відвідати під час велопрогулянки Смілу, пофотографуватися та повернутися увечері назад до міста. Рухаючись по узбіччю за дорожньою розміткою, Олексій їхав позаду. Близько 12-ї години вони рухалися на підйом, що на трасі, раптово вона відчула потужний удар ззаду, а потім біль в руці та в стегні. Коли вона отямилася, то помітила, що Олексій вже лежав попереду неї десь за 5-6 метрів. Він був вже непритомний та не подавав ознак життя. А медики, що прибули на місце події, констатували його смерть.

 - Бігти я не могла, із зусиллями підійшла до тіла Олексія, він був без свідомості. З автомобіля, що врізався у велосипед, вибігла жінка. Я попросила, щоб вона викликала швидку. Я чула, як вона розмовляла з кимось, казала комусь в телефон, щоб викликали негайно швидку, бо вона збила людину на смерть. На місце ДТП приїжджали юристи водійки «Мерседеса», котрі пропонували ще там заплатити гроші, щоб залагодити ситуацію, - повідомляє потерпіла.

 Слід зазначити, що зі слів Анни, поліцейські слідчі вважають її тільки свідком пригоди, не надаючи статусу потерпілої. З її слів, слідчий на прізвище Демиденко обґрунтував це тим, що вона не поїхала з місця пригоди в кареті швидкої допомоги.

- Наступного дня я звернулася до Центральної районної лікарні в селі Червона Слобода. Але навіть, коли я звернулася за медичною допомогою та повідомила, що була травмована в ДТП, ніхто з поліції мені навіть не зателефонував. Коли я з цим звернулася до слідчого, він сказав мені, щоб я брала довідку про свою травму у лікарні і йшла до нього писати заяву з цього приводу, - зазначила Анна.

Також потерпіла повідомила, що особу водійки «Мерседеса» вона з’ясувала лише за декілька днів. З її слів, це Савченко Любов Володимирівна, колишній депутат Черкаської обласної ради, власниця меблевої фабрики «ЛІВС» в місті Сміла.

 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]