Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Правоохоронці Черкащини попереджають про схему шахрайства у соціальних мережах
21.06.2018, 16:31
У понеділок, 17 червня, близько 12-ї години дня на дорозі за напрямком Черкаси-Сміла трапилася ДТП, внаслідок якої загинув велосипедист та ще одна особа отримала травми різного ступеня тяжкості.
21.06.2018, 13:19
Винуватицею фатальної черкаської ДТП із велосипедистами, імовірно, є екс-депутатка обласної ради. Нагадаємо, трагічна аварія трапилася нещодавно на восьмому кілометрі автодороги Черкаси – Сміла. Ровери саме їхали в напрямку Сміли, коли їх ззаду взяла на таран водійка "Мерседесу" Е-класу..
21.06.2018, 07:06
Бурхливим виявилося чергове засідання міської комісії з надання дозволів на індивідуальне опалення, яке відбулося у середу, 20 червня. Головував на засіданні керівник міського управління ЖКГ Сергій Чередніченко.
21.06.2018, 06:52
19 червня відбулося засідання робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці, дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. Тут обговорили питання виконання рішень уряду щодо недопущення виплати заробітної плати працівникам меншої законодавчо-встановленого мінімального розміру, збільшення рівня мінімальної заробітної плати, недопущення скорочення працівників та переведення їх на неповний робочий час.