Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Нагальні питання обговорили на позачерговій сесії районної ради
04 жовтня 2018 року під головуванням голови районної ради Володимира Грошева відбулась позачергова сорок друга сесія Смілянської районної ради сьомого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Пєчніков, заступник голови райдержадміністрації Сергій Глізнецов, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови, представники громадськості.

 До порядку денного було внесено два питання: про зміни до рішення районної ради від 22.12.2017 № 32-19/VII «Про районний бюджет на 2018 рік» та про дозвіл Смілянській центральній районній лікарні ім. Софії Бобринської на оголошення конкурсу на право оренди приміщення гаража за адресою: м. Сміла, вул.Софіївська, 2.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Любов Рак інформувала щодо надходжень трансфертних коштів з бюджетів різних рівнів, внесених подань щодо фінансування потреб закладів освіти, охорони здоров’я тощо та проекту змін до районного бюджету. Докладно обговоривши пропозиції, депутати внесли низку змін до районного бюджету, а саме: затверджено розподіл міжбюджетних трансфертів з державного, обласного та сільських бюджетів на виконання завдань соціально-економічного розвитку; частково розподілено кошти додаткового фінансового ресурсу.

Зокрема виділено кошти для забезпечення опалювального сезону в закладах первинної медичної допомоги; на оплату медикаментів для пільгових категорій; а також – 415 тисяч співфінансування будівництва у с. Сунки сучасної амбулаторії загальної практики сімейної медицини, фінансування якої провадиться у рамках Президентського проекту щодо розвитку первинної медичної допомоги у сільській місцевості та за сприяння народного депутата України Сергія Рудика. Загальна вартість проекту складає 3 мільйони 772 тисячі гривень.

Щодо другого питання порядку денного, депутатами одноголосно підтримано надання дозволу центральній районній лікарні ім.С.Бобринської на право оренди приміщення гаража, де планується встановлення твердопаливної котельні для автономного опалення приміщень лікарні. Зважаючи на неоднозначну ситуацію з опалювальним сезоном у м. Сміла, а лікарня включена до міської мережі, у депутатів сумнівів у прийнятті рішення не виникло. Депутатські запитання до заступника головного лікаря ЦРЛ ім.С.Бобринської Вадима Козловського стосувались лише окремих деталей проекту.

 

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]