Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів
04.10.2018, 19:50
3 жовтня 2018 року Президент України Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів».
04.10.2018, 19:34
04 жовтня 2018 року під головуванням голови районної ради Володимира Грошева відбулась позачергова сорок друга сесія Смілянської районної ради сьомого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Пєчніков, заступник голови райдержадміністрації Сергій Глізнецов, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови, представники громадськості.
04.10.2018, 19:28
Запровадження паспорта у формі картки в Україні розпочалося у січні 2016 року, і до цього часу нові паспорти видаються лише у разі обміну паспорта замість втраченого або викраденого, а також особам, які досягли 14-річного віку та оформлюють паспорт вперше. Головною метою запровадження нового документа є безпека суспільства, захист від підроблення та крадіжки особистих даних.
04.10.2018, 19:11
До чергової частини Смілянського відділу поліції надійшла інформація, що на подвір’ї одного із приватних домоволодінь виявлено труп чоловіка. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці на місці події виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді чисельних ножових поранень. Неподалік від місця кримінального правопорушення експерти знайшли знаряддя вбивства – ніж.
04.10.2018, 10:23
1 жовтня, у Смілі, неподалік районної лікарні вбили чоловіка.
04.10.2018, 10:07
Упродовж шести років у школі №11 працює загін «Юних друзів прикордонників», керівник Мовчан В.П., учитель предмета «Захист Вітчизни». Це дитяче, молодіжне громадське некомерційне об’єднання, основним напрямом діяльності якого є формування у дітей та учнівської молоді високої патріотичної свідомості, національної гідності, громадянської відповідальності, готовності до виконання громадянського обов’язку щодо захисту цілісності та національних інтересів України, а також професійна орієнтація учнівської молоді на здобуття професії військовослужбовця, прикордонника.