Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СМІЛЯНСЬКА МОЛОДЬ ВДАЛО ВИСТУПИЛА НА ОБЛАСНИХ ЗМАГАННЯХ КОМАНД ЮНИХ ДРУЗІВ ПРИКОРДОННИКІВ
Упродовж шести років у школі №11 працює загін «Юних друзів прикордонників», керівник Мовчан В.П., учитель предмета «Захист Вітчизни». Це дитяче, молодіжне громадське некомерційне об’єднання, основним напрямом діяльності якого є формування у дітей та учнівської молоді високої патріотичної свідомості, національної гідності, громадянської відповідальності, готовності до виконання громадянського обов’язку щодо захисту цілісності та національних інтересів України, а також професійна орієнтація учнівської молоді на здобуття професії військовослужбовця, прикордонника.

 На базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал – майора Ігоря Момота с.м.т. Оршанець відбулися обласні змагання команд Юних друзів прикордонників, у яких взяли участь 16 команд. Честь міста традиційно захищала команда «Смілянські слідознавці» школи №11.

 Згідно з положенням команда закладу взяла участь у випробуваннях під час «Проходження урочистим маршем із виконанням стройової пісні та речівки», у змаганнях із вогневої підготовки: неповне розбирання, збирання та стрільба у ціль з АК-74, у змаганнях зі слідознавства та воєнізованої естафети, готували презентації про діяльність загону ДЮП та розповідь про видатного (героя) прикордонника Смілянщини.

 Команда юних друзів прикордонників школи №11 зі Сміли продемонструвала високий рівень стройової злагодженості, якість виконання речівки, пісні, вправність та майстерність зі стрільби у ціль з АК-74 і виборила І місця у цих етапах. Діти взяли участь у показових уроках за темою «Порядок та прийоми затримання порушника державного кордону» та «Засоби охорони державного кордону» відвідали музей історії прикордонних військ. За результатами змагань команда отримала почесні загальнокомандні грамоти та грамоти в особистому заліку зі стрільби. Кращими під час змагань були Кліщенко Нікіта (9-В), Хижкін Богдан, Ількевич Катерина, Поторжинський Вадим, Пушенко Олексій (11-А), Козубенко Ігор, Демонов Владислав (9-В), Бащенко Вікторія (8-Б).

Інформує заступник директора з виховної роботи
Людмила Хижкіна

 

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]