Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Обласний тренінг для вчителів пілотних шкіл
Реформування початкової освіти – перший крок у рамках впровадження Нової української школи. Міністерством освіти і науки України в травні було оголошено конкурсний відбір шкіл, які бажають взяти участь у пілотному впровадженні нового державного стандарту початкової освіти у рамках реформи “Нова українська школа”.
 Педагогічний колектив школи №3-колегіуму на чолі з директором Тетяною Анатоліївною Карло взяв участь у конкурсному відборі. Наш заклад у складі 4 шкіл Черкаської області став учасником експериментальної роботи щодо впровадження нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти у рамках реформи «Нова українська школа» у 2017-2018 навчальному році.

 Наразі триває перший етап роботи закладу. Команда школи на початку червня уже брала участь у першому семінарі-тренінгу на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

 А з 11 по 14 липня на базі інституту пройшов тренінг для вчителів пілотних шкіл з питань впровадження проекту Державного стандарту початкової загальної освіти. Проектна команда школи №3-колегіуму у складі вчителів початкових класів Наталії Володимирівни Маценко, Наталії Володимирівни Свір, Наталії Анатоліївни Жиганюк взяли активну участь у роботі тренінгу. Протягом чотирьох днів команда працювала злагоджено, креативно, під керівництвом тренерів – методистів Черкаського обласного інституту післядипломної освіти Людмили Добровольської та Вікторії Чорновол. За цей час педагоги познайомились з проектом нового Державного стандарту початкової загальної освіти та модельною освітньою програмою, поглибили розуміння інтегрованого підходу, розвинули навички планування в умовах інтегрованого підходу та оцінювання освітніх досягнень учнів, розширили свої знання щодо особливостей організації орієнтованого на дитину освітнього середовища.

 Прес-центр школи №3-колегіуму

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]