Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СМІЛЯНИ ВИМАГАЮТЬ ЖОРСТКОГО ПОКАРАННЯ ДЛЯ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНИХ ПІДРЯДНИКІВ З РЕМОНТУ ДОРІГ
Жителів Сміли вже давно обурює спосіб ремонту доріг та якість роботи підрядної організації, яку очолює Володимир Косодрига. Перед початком чергової сесії міської ради, яка так і не відбулась, поки чекали депутатів, заговорили про нагальні міські проблеми. Присутні відразу почали скаржитись на поганий ремонт доріг. Особливо тих дільниць, на яких працюють робочі В.Косодриги. В.о.міського голови Віктор Федоренко сказав, що правової управи на безвідповідального підрядника В.Косодригу немає, мовляв, той виграв тендер, його дії має перевіряти держава, а місцева влада не може нічого з ним зробити та не може відсторонити його від роботи.

 Жителі міста просять місцевих керманичів все-таки відшукати якісь методі впливу на підрядників і контролювати їх діяльність, тому що ремонтники просто знущаються з місцевих доріг та водіїв, а тінь такої роботи падає на владу. Тим більше, що у місті вже з’явився трагічний випадок, до якого призвела халатність дорожників, - повідомляє Сміла.UA.

Член виконавчого комітету Віктор Овчаренко зауважив, що потрібно зібрати виконком, який буде присвячений роботі конкретного підрядника – В.Косодриги. На це засідання потрібно запросити прокуратуру, представників правоохоронних органів, працівників ЖКХ, які причетні до роботи цього підрядника та ін. Віктор Овчаренко вважає, що з таким сумнівним підрядником треба жорстко розібратися та показово покарати.

Ідея була хороша, але не так сталось, як гадалось. Володимира Косодригу дійсно запросили на засідання виконкому, але його не розпікали, не лаяли і не слухали його звіт, навіть не було представників правоохоронних органів і технагляду, не відчувалась підготовка до розгляду цього питання. Просто підрядник попросив, щоб міська рада дала йому ще два тижні на роботу, бо він не встигає закінчити ремонт на вул.Соборна. 30 серпня В.Косодрига заключив договір на ремонт 800 м.кв. автошляху по вул.Соборна, терміном на 45 днів. Через те, що робітники не працювали в переддень Дня міста та інші дні, вони не встигають здати роботу вчасно. Більше ніяких запитань до горе-підрядника у влади не було. Про якесь покарання, відшкодування чи відповідальність за роботу взагалі не йшлося.

Тим часом окремі члени виконкому та жителі міста вважають, що доки влада лояльно ставитиметься до підрядників, вони й далі неякісно й халатно виконуватимуть свою роботу.

 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]