Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СМІЛЯНСЬКІ УЧЕНИЦІ – СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЕТАПУ МІЖНАРОДНОГО МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ
У Черкасах відбувся ІV (всеукраїнський) етап IX Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому палкі прихильники рідної мови та літератури взяли активну участь, а об’єднало учасників Шевченкове слово, яке щоразу засвідчує свою глибинність і невичерпність.

 Конкурс проводять щороку з метою вшанування творчої спадщини Великого Кобзаря, виявлення обдарованої молоді й підвищення рівня мовної освіти уже вкотре в Україні та за її межами відбувається Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

2 лютого в комунальному навчальному закладі «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбувся фінальний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому взяли участь 23 учні закладів загальної середньої та професійної освіти та 11 студентів закладів вищої освіти.

Вітання учасникам адресувала Міністр освіти і науки Лілія Гриневич, проректор з науково-методичної роботи Галина Анатоліївна Назаренко вручила Грамоти переможцям ІІІ етапу та Подяки їхнім вчителям.

Дві учениці смілянської школи №7: Ель Анссарі Маліка (6-А клас) та Криворучко Поліна (5-Б клас) за І місця у ІІІ етапі (обласному) конкурсу отримали грамоти та взяли участь у всеукраїнському етапі конкурсу.

Вчителі української мови та літератури, які підготували школярок – Олена Михайлівна Йовко, Світлана Павлівна Шпильова, Тетяна Миколаївна Бондаренко – отримали подяки за якісну підготовку своїх учнів.

На святі з вітальним словом до учасників конкурсу звернулася учениця 5-Б класу школи №7 Поліна Криворучко.

Шквал оплесків і захоплення присутніх викликали своїм творчим талантом вихованці закладів освіти Смілянського району, зокрема танцювальні та вокальні колективи. Організатори конкурсу гідно оцінили досягнення творчої молоді та її наставників.

Свято закінчилося, але не закінчується в учнів та вчителів копітка титанічна робота в ім’я нових знань, напрацювань, здобутків, перемог, зазначають у школі №7.
 

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]