Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
«Старт опалювального сезону – показник роботи місцевої влади», – очільник області
Опалювальний сезон на Черкащині минає стабільно. Проблеми наразі є лише у двох містах – Смілі та Чигирині. Про це йшлося на координаційній нараді в Черкаській ОДА в понеділок.

 Як пояснив директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА Сергій Демиденко, у Чигирині триває процес переведення будинків на індивідуальне опалення. Лишилось 42 абоненти, із них у половині помешкань ніхто не проживає. Водночас у Смілі лише минулої п’ятниці запрацювали дві котельні ТОВ «Сміла Енергоінвест». Тамтешнім теплопостачальником буде це приватне підприємство, попри плани міської влади передати цю послугу комунальному.

– Старт опалювального сезону, його перебіг – це якраз показник роботи місцевої влади, – наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Коли вся область ще з весни готувалась до опалювального сезону, то окремі міста чогось чекали. Міській владі Сміли, враховуючи проблеми попередніх опалювальних сезонів, ми надали чіткий алгоритм дій. Однак він не був виконаний. Навіть за створення комунального підприємства там взялись напередодні опалювального сезону, врешті не виконали всі необхідні умови. Із приводу зриву опалюваного сезону в місті ми звернулись до правоохоронців. Водночас робимо все можливе, щоб містяни якнайшвидше отримали тепло. Натепер ще п’ять котелень готові до роботи. Якщо «Сміла Енергоінвест» і міська влада зроблять усе необхідне, то вже за кілька днів місто буде з опаленням.

Також очільник області наголосив на необхідності вчасного розрахунку за спожиті енергоносії. Інформацію про перебіг опалювального сезону в ОДА моніторитимуть щоденно.

 

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]