Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Для ветеранів і ветеранок лікування у стаціонарі безкоштовно за Програмою медичних гарантій
07.11.2017, 19:45
Не так давно, 4 листопада, відкрито полювання на копитних тварин та хутрових звірів. Держінспекторами з охорони навколишнього природного середовища Черкаської області за участі громадських інспекторів з охорони довкілля проведені рейдові перевірки по виявленню та упередженню фактів незаконного полювання та браконьєрства на території області.
07.11.2017, 18:01
Зброя – твоє право, захист – твій обов'язок. Таку думку вже тривалий час відстоюють представники Національних Дружин та Національного Корпусу.
Сьогодні, коли у країні відбувається війна, а злочинці мають фактично необмежений доступ до зброї, звичайні українці мають чи не найскладнішу систему отримання цивільної зброї. Захист власного життя – не лише основоположне право кожної людини, а і її обов'язок.
07.11.2017, 06:41
З 1 січня 2018 року облдержадміністрація отримає повноваження з управління дорогами загального користування місцевого значення. Це – майже 71 % або 4 372 кілометри від протяжності автошляхів, які проходять територією області. Про це  під час координаційної наради повідомив начальник управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу облдержадміністрації Сергій Чубань.
07.11.2017, 06:36
Опалювальний сезон на Черкащині минає стабільно. Проблеми наразі є лише у двох містах – Смілі та Чигирині. Про це йшлося на координаційній нараді в Черкаській ОДА в понеділок.