Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У СМІЛІ НЕЗАБАРОМ ВІДКРИЮТЬ МЕМОРІАЛЬНИЙ ЗНАК НА ЧЕСТЬ СОЛДАТСЬКИХ МАТЕРІВ

У Смілу завітав реалізатор мистецько-соціального благодійного заходу «Мамина весна», голова правління ГО Культурно-спортивне об’єднання інвалідів м.Житомир Олександр Іськов. Він розповів, що для захисників Вітчизни та їхніх матерів у місті та районі готують захід – «Мамина весна» . Основна мета заходу - увага матерям, сини яких загинули в АТО та в Афганістані. Аналогічні заходи вже відбулися у багатьох містах України. Від початку російсько-української війни вже пройшло 106 заходів. І ось тепер таку акцію хочуть провести у Смілі, тому активно шукають спонсорів і підтримку місцевої влади.
Матерів, які втратили своїх синів на війні, хочуть вшанувати, висадивши алею та встановивши меморіальний знак. У центрі міста, біля каплички воїнам-афганцям, вже готують для цього місце – викорчували старе дерево, прибрали територію, звозять необхідний матеріал. Все за рахунок благодійників.
Також планується, що на початку листопада (точну дату ще не визначено), урочисто відкриють цей пам’ятний знак, матерів нагородять відзнакою «Берегиня України» і «Мама загиблого воїна АТО», подарують вази і хусточки. Повинні бути грошова премія у розмірі 500 грн та продуктовий набір. Хочуть організувати концертну програму, але це ще під питанням. Все залежить від підтримки місцевої влади.
Олександр Іськов розповідає, що до реалізації акції активно долучився наш місцевий АТОвець Сергій Водяний, підтримав міський голова Олексій Цибко, але найкраще поки що спрацювала районна рада на чолі з Василем Латенком. Проте допомога ще потрібна. Хочеться, щоб у Смілі подібний захід пройшов на достойному рівні. Матері, які втратили своїх синів на війні, достойні найкращої підтримки.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
24.04.2024, 14:56
За апеляцією прокурора грабіжника, який напав на літнього чоловіка, засуджено до реальної міри покарання
24.04.2024, 14:54
Розмитнення авто в Дії: Парламент проголосував за законопроект у першому читанні
24.04.2024, 14:43
Українців закликали до заощадження електроенергії

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]