Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя
06.07.2017, 20:33
Під час нічного відпрацювання поліцейські зупинили автівку, яка була завантажена краденими речами. Зловмисників затримано. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.
06.07.2017, 20:27
У майбутньому тут зможуть обслуговувати до 60 пацієнтів. Про реалізацію задуманого говорили сьогодні під час зустрічі заступника голови ОДА Ярослава Березаня з в. о. міського голови Сміли Віктором Федоренком.
06.07.2017, 20:23
Наряди реагування Смілянського міжрайонного відділу поліції охорони, водночас із забезпеченням охорони об;єктів усіх форм власності, активно працюють і в рамках проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою "Мак" (по боротьбі з незаконним обігом наркотичних засобів). За останній тиждень виявили вже трьох громадян, які незаконно зберігали наркотичні засоби.
06.07.2017, 14:45
Адміністративні матеріали складено за статтями 172-6 та 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
06.07.2017, 14:25
5 липня у малій залі Будинку рад з нагоди свята. Дня родини зібралися керуючий справами Олександр Головченко, представники служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім ї, дітей та молоді, прийомні батьки та батьки вихователі. Щиро привітав сімї Олександр Євгенійович та передав батькам вихователям Вячеславу та Вікторії Будаковим нагороду Черкаської обласної державної адміністрації та подарунок для вихованки Ганни Грибинюк за участь у обласному конкурсі.
06.07.2017, 14:21
Вирішити раз і назавжди проблему з водопостачання у місті Смілі, яка вже більше 20 років особливо загострюється в літній період, взявся керівник міста Віктор Федоренко. Сьогодні, повернувшись з робочого відрядження, Віктор Антонович поділився цінним досвідом, який він почерпнув разом із своїм заступником з питань ЖКГ Олександром Риджанічом, побувавши у польському місті Перемишль. Місто розташоване за 7 кілометрів від українсько-польського кордону, чисельність населення, площа міста така ж як в Смілі, але сусіднє місто вражає своєю чистотою і комфортом. Віктор Антонович переконаний, що і в нашому місті можна так налагодити житлово-комунальну галузь, і Сміла стане одним із найкомфортніших міст України.
06.07.2017, 05:20
Як повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області, Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України. Установлено, що директор приватного підприємства, виконуючи капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць м.Сміла, шляхом зловживання службовим становищем фактично використав асфальтобетонні суміші в об’ємах менших, ніж визначено кошторисною документацією та актами виконаних робіт, що призвело до неякісного виконання робіт, чим завдано збитків у особливо великих розмірах на суму 1,4 млн. грн.