Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
12.08.2017, 11:11
Згідно наказів користувачів мисливських угідь Черкаської області, сезон полювання на пернату дичину розпочнеться з 12 серпня та триватиме до 31 грудня поточного року включно. Днями полювання встановлено - середа, субота та неділя.
12.08.2017, 08:20
У п’ятницю 11 серпня в приміщенні Ротмістрівської сільської ради відбулася зустріч представників громадськості сіл Ковалихи, Куцівки, Мельниківки, Ротмістрівки, депутатів об’єднаної територіальної громади(ОТГ), завідуючих дошкільними навчальними закладами, директорів шкіл сіл громади, щоб розглянути майбутню структуру освіти Ротмістрівської ОТГ
12.08.2017, 07:01
11 серпня, о 17.00 під будівлею міськвиконкому було людно. Майданівці, атовці, опозиційні депутати зібралися, щоб почути від секретаря міськради В. Федоренка пояснення його ініціативи про демонтаж і перенесення з майдану Слави пам’ятного знака Небесній Сотні. Та не врахували активісти того, що у п’ятницю робочий день у народу і його слуг суттєво відрізняється. Федоренко завершив тяжкий робочий тиждень на дві години раніше. А тому, захисникам Майдану та України, довелося задовольнитися зустріччю техпрацівників, після чого чергова міськвиконкому, від гріха подальші, закрила вхідні двері.