Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Увага!
16.11.2017, 21:22
Сьогодні на сесії Смілянської міської ради було проголосовано за імпічмент в.о. голови міста Віктору Федоренку.
16.11.2017, 20:49
Смілянська міська рада, діючи в інтересах територіальної громади міста Сміла, змушена звернутись до Вас з повторним зверненням, як до уповноваженої посадової особи, до компетенції якої віднесені повноваження щодо захисту прав і свобод людини, дотримання нормальної життєдіяльності та благополуччя населення.
16.11.2017, 20:38
У Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області відсьогодні, 16 листопада, оголошено конкурс на заміщення вакантних посад дільничних офіцерів поліції області.
16.11.2017, 15:51
Телефон, як і Інтернет, вірний помічник шахраїв. Одна з найшкідливіших схем обману - платні номери. Наприклад, на сайті з продажу автомобілів публікується дуже вигідне оголошення, під ним - контакт. Зателефонувавши за ним, людина виявляє, що з рахунку зникла певна сума грошей. Набагато гірше, коли аферисти грають на довірі: людям дзвонять на мобільний або домашній телефон і кажуть, що їхні близькі потрапили в біду, наприклад, затримані поліцією і допомогти їм можна, заплативши певну суму. Все виглядає переконливо - до жертви навіть звертаються на ім'я та по батькові (шахраї зазвичай готуються до подібного роду "роботи"), крім того, людині просто не дають вийти зі стресової ситуації і тверезо мислити і через деякий час вона віддає конверт з грошима "посереднику" або перераховує їх на картку. Дивно, але більшість жертв навіть не здогадується зателефонувати родичу, який, нібито, потрапив у біду.
16.11.2017, 15:43
Кожен громадянин має право оскаржити рішення, дії або бездіяльність державних реєстраторів, суб’єктів державної реєстрації до Міністерства юстиції України, територіальних органів Міністерства юстиції України або до суду.ожен громадянин має право оскаржити рішення, дії або бездіяльність державних реєстраторів, суб’єктів державної реєстрації до Міністерства юстиції України, територіальних органів Міністерства юстиції України або до суду.
16.11.2017, 15:38
Міністерство охорони здоров’я України та Кабмін допомагатимуть з вирішенням ситуації зі Смілянською медико-санітарною частиною №14. На рівні області напрацювали два варіанти врегулювання ситуації з медсанчастиною. Найоптимальніший – створення на її базі Національного центру реабілітації інвалідів – учасників АТО, інформує прес-служба Черкасьої ОДА. Відповідна ж позиція прописана у Законі України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік». Його виконання покладається на Міністерство охорони здоров’я.
16.11.2017, 15:34
Смілянці Каріні Сігуновій тільки-но виповнилося 13 років, але випробування, яке підготувало їй життя занадто тяжка ноша для маленької дівчинки. Каріна є дитиною з числа позбавлених батьківського піклування, перебуває під опікою у своєї бабусі Розгулової Надії Василівни, яка сама виховує дівчинку і сподіватися доводиться тільки на допомогу небайдужих людей.
16.11.2017, 15:30
16 листопада відзначають Міжнародний день відмови від куріння. Цю традицію започаткувало Американське онкологічне товариство ще в 1977 році, оцінивши згубний вплив куріння на організм людини та здатність регулярного куріння провокувати розвиток раку.
16.11.2017, 15:22
15 листопада було проведено виїзний прийом мешканців с. Плескачівка Смілянського району, під час якого заступник начальника Смілянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області Олена Константюк надала роз’яснення що стосуються пенсійного законодавства. Питання з якими звертались відвідувачі, це питання підвищення розміру пенсії з 01.10.2017, порядок проведення перерахунку пенсії, чи проводиться перерахунок пенсії з доданням стажу, який необхідно мати стаж для призначення пенсії за віком.
16.11.2017, 06:34
Жителі Сміли, яким на вихідних 11-12 листопада увімкнули опалення в оселях, школах, дитсадках та лікарні, знову лишилися без тепла. "Черкасигаз" відключив місто від газопостачання.