Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Цілий ряд перемог отримали учні Смілянської ЗОШ №7
«КУБОК ЖЕМЧУГА», Чемпіон світу з традиційного карате та переможці Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Шевченка, - Нашій Сьомій Школі є ким гордитися!!!

 Минулої суботи у Черкасах проходив Всеукрїнський хореографічний конкурс «Кубок жемчуга». Смілу представляв на цьому творчому конкурсі танцювальний колектив «Колорит», в якому займаються дівчатата хлопці нашої школи. Єфімова Альбіна посіла І місце, а Кулакова Ірина, Попов Артем, Царинна Юлія – 3 місце. Також І місце вибороли Маломуж Альбіна, Сумська Софія, Гордієнко Антон, Вітаємо дівчат та хлопців з перемогами! Нехай ваше захоплення танцями буде тільки в радість!
 




А вчора  вчителі та учні Нашої Сьомої Школи мали нагоду вітати з перемогою чемпіона світу з традиційного карате учня 6-Б класу Чернявсього Олександра.
На дитячому чемпіонаті світу, який проходив днями у Паневежисі (Литва) Сашко став переможцем та підніс прапор України на п’єдесталі. Тож «хвилина слави» у класі видалася щирою та веселою. Чемпіон радо ділився враженнями та сором’язливо прийняв на знак пошани стіннівку-вітання, яку підготувала класна редколегія. Відчуття перемоги він збереже назавжди, долаючи непрості стежини людського життя, та перший смак великої перемоги найсолодший.
 


 Знайомтеся, ці чарівні дівчата та їх наставники прославили наше місто, виборовши у ІІІ турі ІХ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Шевченка перемогу.
Криворучко Поліна, 5-Б клас ( вчитель Бондаренко Т.М.), Ель Анссарі Маліку, 6-А клас (вчителі Йовко О.М., Шпильова С.П.) посіли перші місця і тепер готуватимуться продемонстувати свої здібності та знання на всеукраїнському рівні.
Ми вітаємо наших зірочок, їх педагогів, бажаємо їм нових творчих стежок у світі Слова, перемог та відкриттів.
 



За інформацією прес-центру ЗОШ №7


 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]