Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
День Гідності та Свободи у «Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів»
21 листопада учні та педагогічні працівники державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відзначили День Гідності та Свободи.
 У навчальному закладі було проведено ряд заходів, щоб нагадати ідеї, заради яких українці виходили на головну площу України, а також вшанувати пам’ять тих, хто поліг, відстоюючи ці ідеї.

У бібліотеці закладу оформлено тематичну виставку «Від революції гідності до гідного життя». Учні провели тематичну лінійку «Герої не вмирають… Просто йдуть…», під час якої переглянули документальний фільм - реквієм «Небесна сотня в вирій полетіла…» і вшанували пам’ять Небесної сотні, пам’ять загиблих на Сході України та під час революції Гідності та Свободи. Під час заходу відбулася зустріч з учасником антитерористичної операції Щербатюком Олександром Віталійовичем. З глибоким сумом та болем в очах, Олександр ділився з учнями розповідями про те, що пережив за час, проведений в зоні АТО. Відповідаючи на численні питання учнів, запрошений воїн, намагався у доступній формі розповісти учням про життя на війні, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство. У знак вдячності, майбутні кондитери пригостили Олександра власноруч випеченим тортом та квітами.

Також педагогічні працівники разом з учнями взяли участь у міській акції з розгортання Прапора України. По закінченні заходу, учні навчального закладу поклали квіти до пам’ятного Знаку Небесній Сотні та загиблим воїнам АТО.

Катерина Мельник
 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]