Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ІНОВАЦІЙНА ШКОЛА ЧЕРКАЩИНИ
Метою діяльності колективу школи №3-колегіуму є: «Створимо найкращу освіту – змінимо світ, в якому живемо ми і житимуть наші діти». Все більше наближає нас до її реалізації участь у цільовій обласній програмі «Інноваційні школи Черкащини», за результатами конкурсного відбору до якої ми включені у 2016 році.

 У цьому проекті ми беремо участь як «Школа громадського партнерства», в якій створено атмосферу турботи і підтримки учнів силами всієї громади.

12 грудня проведено звіт педагогічного колективу школи №3-колегіуму перед громадськістю про хід реалізації завдань програми «Інноваційні школи Черкащини» протягом 2016-2018 років.

Директор школи №3-колегіуму Тетяна Карло та заступник директора Олена Золотоверха ознайомили з поповненням матеріально-технічної бази закладу, успіхами учнів, вчителів, батьків, здобутими за роки реалізації програми.

Вихованці вчителя музичного мистецтва Валентини Ткач – учні старших класів – привітали всіх присутніх музичними номерами. А далі всі присутні об’єднались в три команди: команду «Діда Мороза», «Сніговика» та «Ялинки» та взяли участь у захоплюючому педагогічному квесті, під час якого познайомились з системою роботи вчителів, які працюють в інноваційній школі.

Учитель хімії Олена Хлівна познайомила з роботою віртуальної лабораторії «Ейнштейн», учитель української мови та літератури Світлана Павлик показала використання онлайн-технологій в роботі учителя, учитель історії Сергій Мачуський презентував відеоролик - колективну роботу учнів старших класів у проекті «Врятувати від забуття», учитель англійської мови Наталія Голоднюк презентувала «Kahoot» – платформу для навчання в ігровій формі, учитель початкових класів Наталія Маценко ознайомила з методикою роботи з Lego «6 цеглинок 2.0».

Протягом квесту його учасники отримували пазли, які в кінці маршруту були зібрані в чудове новорічне привітання, що супроводжувало святкове чаювання зі смачною випічкою.

Інноваційна школа – це школа, яка сприяє розвитку можливостей дітей, задовольняє їхні інтелектуальні, емоційні й соціальні потреби. Це школа, де дітям радісно, комфортно і цікаво. Саме так почували себе запрошені до школи №3-колегіуму на громадський звіт гості.

Олена Золотоверха,
заступник директора з науково-методичної роботи
школи №3-колегіуму

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]